OPENING VAN KOFFIEZAKEN Anne&Max opent tweede grote huiskamer in Den Haag op bijzondere locatie

Freshfood&Coffeecafé Anne&Max (http://annemax.nl/) zal op maandag 12 december 2016 haar nieuwste vestiging openen. Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. Naast de ‘to go’ aan de Korte Poten is het altijd de ambitie van Anne&Max geweest in Den Haag een ‘grote’ vestiging te openen waar gasten uitgebreid kunnen genieten. In een schitterend hoekpand aan het Kerkplein in Den Haag komt nu een ‘grote huiskamer’ waar gasten 7 dagen per week terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch en borrel.

Franchise

De nieuwste vestiging zal geleid worden door het franchisekoppel Marian & Bob Vuijk. Zij dromen al enige tijd van een ‘eigen Anne&Max’ in de binnenstad van Den Haag. Met het openen van de vestiging aan het Kerkplein zien zij hun droom uitkomen. ‘We willen een mooie huiskamer creëren waar onze buren en buurtbewoners zich elke dag thuis voelen’

Oud postkantoor & Escher

In het pand aan het Kerkplein was vroeger het postkantoor van Den Haag gevestigd. Boven de balies hing de langste tekening van de Haagse kunstenaar Escher. Beide zijn meegenomen als inspirerende ingrediënten voor het nieuwste ontwerp van Anne&Max. De vormen van Escher zijn doorgevoerd in het ontwerp van de vesting en komen terug in vloeren, lampen en interieur design. Daarnaast krijgt deze Anne&Max een speciale postkast waar de gasten op kosten van Anne&Max een ansicht kaart aan vrienden of familie kunnen sturen.

Kerkplein

Het Kerkplein verwordt langzaam tot een bijzondere plek in de stad. Na de komst van de supermarkten en nieuwe horeca zal dus nu ook Anne&Max hier haar deuren openen. In 2017 zal het plein opnieuw ingericht worden en daarmee nog aantrekkelijker worden voor stadbewoners en winkelend publiek.

Over Anne&Max

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 9 vestigingen in heel Nederland, waaronder in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

http://annemax.nl

Bron: PERSBERICHT.

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�———-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>