KOFFIEMERKEN & SAMENWERKINGEN Nespresso gaat samenwerking aan met Bocuse d’Or

Blog A Nespresso 2015Premiumkoffieleverancier Nespresso is de nieuwe partner van Bocuse d’Or Nederland. Tijdens de horecabeurs Gastvrij Rotterdam die eind september plaatsvond, is de overeenkomst voor de samenwerking ondertekend in de Partnerlounge van Bocuse d’Or Nederland.

Bocuse d’Or is een internationale kookwedstrijd, vernoemd naar de Franse topkok Paul Bocuse.

Voorzitter van de Stichting Bocuse d’Or Nederland, Jonnie Boer (De Librije, Zwolle) en Thomas Rol, commercieel directeur van Nespresso Nederland, bezegelden tijdens de beurs in Rotterdam officieel de samenwerking.

KOFFIEKWALITEIT
Thomas Rol, commercieel directeur Out Of Home, Nespresso Nederland: “Nespresso staat voor koffiekwaliteit, van koffiebes tot kopje. Wij werken graag samen met organisaties die dezelfde kwaliteitsstandaard hebben wat betreft smaak en beleving: Bocuse d’Or is wat ons betreft daar een prachtig voorbeeld van. Wij zijn dan ook ontzettend verheugd om met Bocuse d’Or samen te werken en de combinatie van koffie en spijs de plek te geven die het verdient binnen fine dining.”

SMAAKBELEVING EN KWALITEIT
,,We zijn enorm verheugd om Nespresso als een van onze partners te mogen verwelkomen. Smaakbeleving en kwaliteit zijn voor ons net als voor een premium koffieleverancier als Nespresso een belangrijke drijfveer. Daarom past Nespresso goed bij een prestigieuze wedstrijd als Bocuse d’Or’’, laat André van Doorn, vice-voorzitter van Stichting Bocuse d’Or Nederland en patron cuisinier van restaurant Kasteel Heemstede in Houten weten.

700 BESTE RESTAURANTS
Nespresso is toonaangevend op het gebied van geportioneerde koffie van de hoogste kwaliteit. Nespresso Business Solutions biedt innovatieve en high-tech machines, zoals de Aguila 420 en 220, die beide erg geschikt zijn voor horeca, 11 Grands Crus en tailor-made services voor kantoren, hotels en restaurants. Bovendien geven meer dan 700 van de beste restaurants ter wereld de voorkeur aan kwaliteitskoffie van Nespresso.

BUDAPEST

Bij de Nederlandse finale op 21 september 2015 op Gastvrij in Rotterdam hebben vijf koks onderling bepaald dat Jan Smink (De Librije, Zwolle) Nederland gaat vertegenwoordigen bij de internationale Bocuse d’Or wedstrijden. De Europese finale vindt plaats in mei 2016 in Budapest. Deelnemers moeten zich tijdens de Bocuse d’Or Europe 2016 kwalificeren voor de wereldfinale in januari 2017 in Lyon.

Voor meer informatie over Nespresso: www.nespresso.com/pro

Bron: http://bocusedornederland.nl/nespresso-nieuwe-partner-van-bocuse-dor/?cid=SM_B2C_NLnl_LOC_Oct15_Social_Facebook

————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

——————————————————————————————-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>