KOFFIE & WESPEN Zo verjaag je makkelijk wespen met gemalen koffie!

 

Beeld: http://bioweetjes.nl/dieren-wesp/

Augustus is de maand van het jaar dat veel mensen last hebben van die vaak buitengewoon vervelende en niet zelden super opdringerige wespen. Maar hier valt gelukkig simpel iets tegen te doen. Met gemalen koffie natuurlijk!

Wespen houden namelijk niet van de geur van gemalen koffie en maken zich dan ook snel uit de voeten als deze geur hen bereikt.

ZO VERJAAG JE WESPEN

Zet vlak in de buurt van het terras waar je zit schaaltjes met gemalen koffie neer. Steek vervolgens de gemalen koffie aan. Deze substantie gaat dan vervolgens smeulen en/ of branden. Er ontstaat overigens geen vlam bij het verbranden van gemalen koffie. Wespen blijven vervolgens  bij jou uit de buurt, want ze houden hier totaal niet van. Ook buiten Nederland gebruiken veel mensen deze methode om wespen te verjagen. Doe er ook vooral je voordeel mee!

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected]

——————————————————————————————–

 

facebook share facebook share

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “KOFFIE & WESPEN Zo verjaag je makkelijk wespen met gemalen koffie!

 1. Sjoch! Koffie & Thee

  Nou lekker dan, zit jezelf in de stank

    /  
 2. lissy

  Klinkt goed,keer uitproberen maar,als het helpt dan wil ik best in een koffiegeur zitten..

    /  
 3. louis

  leuk stukje

    /  
 4. Ireken

  Ik probeerde dat ook, maar kon het niet brandend houden. Wat deed ik fout?

    /  
 5. Suzan

  Hallo mijn naam is Suzan en ik ben woonachtig in Zwolle. Ook ik heb veel last gehad van wespen in het begin van de zomer. Nadat ik de bovenstaande tip over de koffie gehoord had besloot ik dit is te gaan proberen. Dit was een succes! Sindsdien had ik nauwelijks nog last van wespen als ik buiten zat, echt top!

  PS: Op een gegeven moment kwamen de wespen wel weer terug ondanks de koffiemaatregel. Maar dit bleek te gaan om een wespennest. Toen heb ik besloten om een professioneel bedrijf in te schakelen omdat ik denk dat de koffie mij hier niet bij helpen kon.

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>