BARISTAWEDSTRIJDEN Erhan Dizbay Noord Nederlands Barista Kampioen 2017

Blog A Groningen 2017 De Winnaars VKErhan Dizbay (36) van koffiebar East57 in Amsterdam won gisteren de finale van de Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen 2017, die werden gehouden tijdens de Horecabeurs Noord Nederland in de Martinikerk in Groningen.Op de tweede plaats eindigde Gerard van Dijk. Hij is ondernemer/ eigenaar van koffiebar De Konditorei in het Noord-Drentse dorp Roden, niet ver van Groningen-Stad.

Derde werd Karine Veen en zij werkt ook bij East57 in Amsterdam.

31 barista’s namen delen aan de Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen. In de voorronden vielen er 23 af. Zodoende streden er gisteren 8 barista’s om de felbegeerde titel, de bekers en vooral de eer.

De finale werd de hele dag door goed bezocht door de bezoekers van HBNN. Opvallend is dat ieder jaar het niveau van de deelnemende barista’s aan het stijgen is. De Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen werden dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd.

Blog A Groningen 2017 De Jury VK

De Noord Nederlandse Barista Kampioenschappen worden mede mogelijk gemaakt door:

Horecabeurs Noord Nederland
World of Barista
Victoria Arduino Nederland
Zuivelrijck

Blog A World of BaristaBlog A Zuivelrijck biologisch

Blog A Victoria Arduino

 

http://www.hbnn.nl/

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- DIBEBO logo

 

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>