KOFFIEKETENS ACTUEEL Lancering nieuwe Kaldi app op Amsterdam Coffee Festival 2017: download hem nu ook hier!

Klaar met al die losse pasjes in je portemonnee? De nieuwe Kaldi app bevat een digitale spaarkaart, koffiekaart en cadeaukaart, waardoor je geen pasjes meer nodig hebt. We hebben onze smartphone tenslotte 24/7 bij ons.

De Kaldi app is afgelopen weekend gelanceerd op het Amsterdam Coffee Festival en is gratis te downloaden in de App Store (iOS) en Google Play (Android).

Amsterdam Coffee Festival

Duizenden koffieliefhebbers bezochten het Amsterdam Coffee Festival 2017 om te genieten van heerlijke koffies, de laatste innovaties en trends en hoogstaande lekkernijen. Een van de innovaties die aan bod kwam, was de nieuwe app van Kaldi koffie & thee. Te midden van de grote belangstelling voor Nick Vink, winnaar van het Dutch Latte Art Championship, download Jeffrey Young, managing director van Allegra, als eerste de nieuwe Kaldi app.

Meer koffie- en theegemak

De app bevat een innovatief spaarsysteem en verschillende acties. Met de digitale spaarkaart worden punten gespaard bij geselecteerde aankopen, welke inwisselbaar zijn voor gratis producten of kortingen. Ook kan er met de koffiekaart bij alle vestigingen makkelijk koffie of thee gehaald worden. Tevens kent de app een cadeaukaart functie, waarmee een cadeaukaart zelfs nog één minuut voor een verjaardag of viering verstuurd kan worden.

“We zijn trots op onze nieuwe Kaldi app. De app is ontworpen volgens de ontwikkeling in digitalisering, gericht op een betere klantbeleving. Het gemak van de klant staat hierbij centraal”, aldus Hans Tietema, oprichter Kaldi koffie & thee.

http://www.kaldi.nl

DOWNLOAD DE KALDI APP NU OOK HIERONDER!

Open iTunes om apps te kopen en te downloaden.

https://itunes.apple.com/nl/app/kaldi/id424789809?mt=8

Google Play (Android)

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.appbakkers.kaldi2

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl
DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>