PERMANENTE KOFFIEFILTER Swissgold Permanent filter KF4

Papieren filters zijn niet alleen een verspilling , maar ze veranderen ook de smaak van je koffie. Swissgold heeft hier een oplossing voor met de Swissgold Permanent filter KF4.

In plaats van het doorlaten van de lipiden en oliën, waar veel smaak inzit, absorberen de papieren koffiefilters deze stoffen. Hierdoor krijg je een minder smaakvolle en dunnere koffie.

In tegenstelling tot de minder dure goudkleurige koffiefilters , die meestal  gemaakt zijn van goudkleurig roestvrij staal, worden de Zwitserse Gold koffiefilters geproduceerd van echt 23 karaats bladgoud. Roestvrij staal en andere metalen kunnen koffie een metalen smaak geven, maar goud niet!

De koffiefilter laat de smaakvolle elementen van koffie doorlopen

De Zwitserse Gold filter is zo ontworpen dat hij grote deeltjes tegenhoudt, terwijl het goudfilter de smaakvolle elementen van de koffie doorlaat. Je krijgt een rijkere, vollere koffiesmaak zonder koffieresidu in je kopje.

LET OP: Dit filter werkt niet bij apparaten met een verstelbaar filter in de half-open stand !

Hier te bestellen!

De Swissgold Permanent filter KF4 is onder andere via deze website te bestellen: http://www.filterkoffieapparaat.nl/a-24354948/accessoires/swissgold-permanent-filter-kf4/#.UsGvWdunG10.facebook

————————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

 

DIRK BOSMAN 06-24115892/ [email protected]

———————————————————————————————–————————–—

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>