KOFFIE & APPS The Rainforest Alliance deelt informatie met 1,3 koffieboeren via nieuwe app

Onder andere koffieboeren op het platteland van Guatemala hebben met behulp van de innovatieve nieuwe mobiele app van The Rainforest Alliance, toegang tot en het delen van informatie over duurzame methoden.

Ook kunnen koffieboeren de app gebruiken voor klimaat-slimme strategieën die weerstand bieden tegen droogte, zware en onvoorspelbare regenval en andere uitdagingen die worden veroorzaakt door de opwarming van de aarde.

De app is ontworpen om off-line te kunnen gebruiken, nadat de verzonden content is gedownload. Op deze wijze hebben boeren zonder een cel-signaal in afgelegen gebieden ook toegang tot deze nieuwe applicatie.

Met de app is het nu voor The Rainforest Alliance verder mogelijk om belangrijke training informatie rechtstreeks met 1,3 miljoen koffieboeren wereldwijd te delen.

BEKIJK NU OOK HET FILMPJE!

https://www.youtube.com/watch?v=PdVLj8RFZ1Y

The Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die staat voor het behoud van biodiversiteit en duurzaam bestaan. Meer informatie: http://www.rainforest-alliance.org/

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- 

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “KOFFIE & APPS The Rainforest Alliance deelt informatie met 1,3 koffieboeren via nieuwe app

  1. Patrick

    Informatief stuk, ik heb de pagina gebookmarkt.

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>