KOFFIESTOUT Special: koffiebranderij Brandzaak en bierbrouwer ROTT.Brouwers slaan handen ineen!

Stop de koffiebranders van Brandzaak (http://www.brandzaak.nl) en de bierbrouwers van ROTT.Brouwers in een kamer en er ontstaat chemistry, in het ruimste zin van het woord. De Rotterdamse samenwerking heeft geresulteerd in de ROTT.Ontbijt, een koffiestout. Bier met een smaakje, en wat voor één.

De brouwers van ROTT.Brouwers liepen langer met het idee om een smaakexplosie te vangen in hun ROTT.Fles. Iets met bier én koffie. Veel gesprekken zijn daarvoor niet nodig, de juiste bonen worden geselecteerd door Brandzaak om niet alleen een koffiesmaak te geven aan het bier maar om tegelijkertijd een extra dimensie toe te voegen aan de smaakbeleving.

ROTTERDAMMERS ONDER ELKAAR

Niet lullen maar poetsen is het veelgehoorde credo. Zo geschiedde, het idee tot product laat niet lang op zich wachten. Na een intensieve testfase is een nieuw Rotterdams product geboren, de ROTT.Ontbijt. Een cadeautje van Rotterdammers voor alle Nederlanders.

Binnenkort worden de verkooppunten gecommuniceerd, door ROTT.Brouwers. Like de pagina van ROTT.Brouwers en mis niks. De oplage is namelijk gelimiteerd.

BESTEL HEM NU OOK HIERONDER

https://www.brandzaak.nl/nieuws/special-koffiebranderij-brandzaak-en-bierbrouwer-rottbrouwers-slaan-handen-ineen/

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�————————-

DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>