GRATIS CAPPUCCINO Doppio Espresso Kruisplein deelt maandag 12 juni 2017 gratis cappuccino’s uit

Ter ere van hun 4-jarig bestaan organiseert Doppio Espresso Rotterdam Kruisplein maandag 12 juni 2017 een gratis cappuccinodag. Ondernemers Maurice en Sabrine nodigen iedereen uit om de heerlijke smaken van Doppio Espresso te komen ervaren. Met de gratis cappuccinodag willen Maurice, Sabrine en hun team het succes te vieren, de gasten te bedanken en iedereen te laten genieten.

 

De espressobar heeft een prachtige ligging aan Kruisplein, aan de voet van het recent vernieuwde Centraal Station van Rotterdam, dat wordt gekenmerkt door het (internationale) kantorencomplex.

Na 4 jaar is de espressobar reeds een centrale plek in de buurt geworden. Doppio Espresso is een werkplek, ontmoetingsplek, vergaderplek en relaxplek in één. Elke dag staan ze in Rotterdam klaar om jouw favoriete koffie te maken met één doel: mensen blij maken en met een goed gevoel weer op pad laten gaan. “Graag doen we iets extra’s voor Rotterdam, een leuke plek creëren waar mensen bij elkaar komen en genieten van alle lekkere dingen die we te bieden hebben”, aldus ondernemer Maurice. Om dit 4-jarig bestaan te vieren wordt vrijdag 12 juni feest gevierd met gratis cappuccino voor iedereen.

Maurice, Sabrine en hun team kijken uit naar de gratis cappuccinodag. “Inmiddels vier jaar geleden zijn we begonnen met als doel een stijlvolle espressobar exploiteren waar mensen komen voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en gezelligheid. Inmiddels hebben we een vaste gastenkring weten op te bouwen, waar we echt heel blij mee zijn. Met de gratis cappuccinodag willen wij onze fans bedanken! Daarnaast vinden wij het een mooie manier om nog meer mensen kennis te laten maken met onze heerlijke koffie.”

Het enthousiaste team van Doppio Espresso Rotterdam Kruisplein nodigt iedereen van harte uit maandag 12 juni het 4-jarig bestaan te komen vieren onder het genot van koffie, thee en lekkers aan Kruisplein 25-s te Rotterdam. De cappuccino is van het huis.

Doppio Espresso Kruisplein

Kruisplein 25-s

3014 DB Rotterdam

www.doppio-espresso.nl

——————————————————————————————

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN  038-4525545/ [email protected] [email protected]�————————- 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>