ALTERNATIEVE KOFFIE De Kweker heeft nu de Royal Chai Latte portiesachets in de reclame: vrijdag 8 september 2017 demonstratie in Amsterdam

Blog A Royal Chai KopBlog A Royal Chai SachetsDeze week heeft De Kweker (http://www.dekweker.nl), levensmiddelen en horeca groothandel opnieuw een smaakvolle Chai Latte in de aanbieding: Royal Chai portiesachets om precies te zijn.

Blog A De Kweker LOGO VKAanstaande vrijdag 8 september vindt er in de Amsterdamse vestiging van De Kweker aan de Van Galenstraat 4 trouwens ook een demonstratie van Royal Chai Latte plaats.

Een handige instant Chai Latte die slechts met toevoeging van heet water een smaakvolle Chai Tea Latte maakt. Gemakkelijk te presenteren bij de koffiemachine op kantoor of voor onderweg. Nu kan iedereen overal een Chai Latte drinken. Is dat even fijn, want het is echt een heerlijk drankje en een zeer goed alternatief voor koffie en- of thee.

DE VOORDELEN VAN ROYAL CHAI IN 4 PUNTEN

 

  • Traditioneel bereid met de beste thee van Kenia en specerijen zoals kardemom, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en gember.
  • Gemakkelijk te bereiden door slechts 180 ml heet water toe te voegen.
  • Met de smaak van de échte Chai Latte en dus minder zoet.
  • Laag in calorieën omdat Royal Chai ook met water bereid kan worden.

START NU OOK MET CHAI LATTE OP KANTOOR OF OP DE ZAAK

VRIJDAG DEMONSTRATIE BIJ DE KWEKER IN DE VAN GALENSTRAAT 4 IN AMSTERDAM  

Vrijdag 8 september 2017 aanstaande wordt de Royal Chai bij De Kweker op de Jan van Galenstraat 4 in de Amsterdamse vestiging gedemonstreerd . Kom zelf proeven of vraag direct een gratis proefpakket aan op: https://breakoutchailatte.com/contact/. Onder vermelding van Royal Chai.

http://www.breakoutchai.com Blog A Royal Chai Kop

————————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected] [email protected]  

————————- DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>