WARME DRANKEN & HORECA Koud weer? Zet ook Chai Latte op de kaart en behaal additionele omzet

Koud weer? Zet dan ook Chai Latte op de kaart en behaal ook additonele omzet.

Bij BAKER & MOORE (http://www.bakerandmoore.nl/) in Rotterdam staat al vanaf de opening Chai Latte op de kaart tussen de koffiespecialiteiten. Inmiddels is er hier een vaste groep gasten die regelmatig binnenkomt voor een heerlijk glas Chai Latte. Koffiedrinkers en niet-koffiedrinkers. Veel Chai Latte-drinkers zouden zonder aanbod van een goede Chai Latte liever niks drinken. Die omzet wil je niet laten liggen. Daarom: zet nu ook Chai Latte op de kaart en profiteer voortaan van extra aanloop. Een Chai Latte-drinker weet de locatie, waar lekkere Chai Latte te verkrijgen is namelijk uitstekend te vinden.

CHAI TEA LATTE

Chai Latte is een succesnummer op de horecakaart. Als spannend alternatief voor de cappuccino of espresso bestellen gasten een Chai ”Latte. En voor de notoire koffiedrinkers is er de Dirty Chai. Dit is een Chai Latte met een shot espreso.

Bereid met opgestoomde melk is een Chai Latte heerlijk romig en pittig van smaak.

De basis van thee met specerijen zoals gember, kaneel, anijs en kruidnagel, geven samen met honing en vanille een snelle opkikker. Net zoals in India!

VRAAG NU EEN GRATIS SAMPLE AAN (ALLEEN VOOR HORECA)

Nog geenChai Latte op de kaart? Vraag nu een gratis sample aan ophttp://www.breakoutchai.com/zakelijk/of per e-mail aan [email protected] of bel met 0529 42 69 60.

———————————————————————————————-

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]

[email protected]�———-

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>