Elayne Lussenburg kan verbazingwekkend goed koffiedik kijken! Nodig haar nu ook uit!

Elyne Elayne Lussenburg is een krachtige vrouw uit Zwolle en een van haar specialiteiten in haar praktijk met de naam Zinstreel (www.zinstreel.nl), is koffiedik kijken. Nodig haar nu ook uit voor jouw vrijgezellenfeestje, vrienden- en vriendinnenbijeenkomst, familiedag, verjaardag, opening of jubileum van jouw bedrijf of personeelsfeestje. Je zult verbaasd zijn over haar kwaliteiten.

Het is koffiedikkijken…

Daar waar onze raad en inzicht ophoudt, zeggen we vaak ‘Het is koffie dik kijken…’, en daarmee zijn we klaar. Want prognoses en voorspellingen kunnen we niet maken. Of toch wel…. een beetje? Elayne Lussenburg heeft in haar praktijk als specialiteit het koffie dik lezen. Een ontmoeting met haar is een verrassing op zich. Want als je verwachtingen zijn dat je bij een zigeunerin langsgaat met glazen bol en kopjes koffie, of een turks of russich oud vrouwtje dat allerlei toverspreuken over je uit spreekt, dan heb je het mis. Lussenburg is een zogenaamd feiten-medium. Zij ‘weet’ dingen van mensen. Deze informatie komt uit het informatieveld. Lussenburg, jong van geest en uiterlijk, staat met haar beide voeten op de grond, en vertelt in klare, begrijpelijke taal hoe het zit. Zij is een medium van deze tijd. Waar alles kan en mag. Waar mensen (vrouwen) vroeger nog verbrand werden om hun ‘waarzeggerijen’, leeft zij in een tijd waar nota bene hersenonderzoek naar paranormale verschijnselen bestaat. Sterker nog, zij verklaart het hele paranormale aan de hand van computertaal.

Via koffiedik logt Lussenburg in op de energie van een persoon

Lussenburg: “Op vele verschillende manieren laten mensen hun energie achter bij alles wat ze aanraken of waar ze zijn. Of dat nou persoonlijke voorwerpen zijn zoals een ring of horloge, of het kopje waaruit ze koffie of thee drinken. Koffieprut en Theeblaadjes maken daarnaast nog eens zichtbaar voor de ander hoe beelden gezien en ontvangen worden.” Via de koffiedik logt zij in op de energie van de persoon. Zoals je met een computer inlogt op de icloud. “Het is toch bovennatuurlijk hoe het kan dat informatie van een computer, wat je in zit te tikken, wordt verstuurd via de Cloud, en dan opgeslagen wordt of bij een ander terecht komt?, waar is die Cloud dan? Waar zie ik die informatie dan in de lucht?” vervolgt Lussenburg. “Een slimme ICT-er zou antwoorden dat de informatie op een server in San Francisco is opgeslagen. Maar hoe het daar dan terecht komt, die informatie die door de lucht vliegt, dat is onzichtbaar. Voor een ICT-er is het een kwestie van enen en nullen. Hij heeft leren programmeren. Zo is het ook met intuitie, het zesde zintuig. Iedereen heeft een computer en kan daar op mindere of meerdere mate op werken. Maar niet iedereen begrijpt de computer taal van enen en nullen.  Iedereen heeft intuitie. Een medium echter heeft doorgeleerd in de programmeer taal zoals een ICT-er heeft doorgeleerd in de enen en nullen. Een medium logt in op het veld van informatie, op de cloud. En heeft daarvoor de inlogcodes geleerd om vervolgens informatie over iemand te downloaden uit het informatieveld.” “Even ‘onzichtbaar’ als de computertechnologie.”

Koffiedik lezen is een eeuwenoude traditie

Koffiedik lezen is een eeuwenoude traditie en werd ook wel Kafemanteia genoemd. Deze traditie werd overgegeven van (groot)ouder op kind. Waarschijnlijk is het ontstaan in de tijd dat koffie werd ontdekt. Lang voor die tijd werden ook andere dingen gelezen, zoals zand, water, runen, stenen, houtjes enzovoorts die geworpen werden en waaruit figuren en beelden ontstonden die de toekomst voorspelden. In het oude griekenland werden vloeistoffen gebruikt en in China werden de theebladeren gelezen. Het zogenaamde Orakelen stamt uit eeuwenoude tempeldiensten waar profetessen werden geraadpleegd om te ‘orakelen’, de toekomst te voorspellen. In de turkse cultuur wordt gebruik gemaakt van de zogenaamde briki’s waarin de koffie wordt opgekookt. De koffie wordt met koffiedik en al in het kopje geschonken en gedronken. De eerste melding van een koffiedik-lezeres in het westen wordt gemaakt in de Dublin Weekly Journal in 1736.

Nu is de toekomst van iemand afhankelijk van vele factoren. Van grote invloed is de autonomie van een persoon zelf. Iemand heeft altijd de vrije keuze. Kan altijd patronen en denkbeelden omgooien. Veranderingen aanbrengen. Niets ligt vast. Maar sommige patronen zijn energetisch ingezet in het verleden door bepaalde keuzes. En als een domino-effect leidt dat tot consequenties. Een medium voelt die oude keuzes aan en de consequenties die dat energetisch in gang hebben gezet. En soms zitten bepaalde dingen gewoon in de ‘lucht’, die zitten er aan te komen. Energetisch, astrologisch of hoe dan ook, het informatieveld is namelijk tijdloos; de informatie die wordt gedownload kan over verleden, heden of toekomst gaan. En dan is iemand nog steeds volledig vrij om daar Ja of Nee tegen te zeggen.

Koffiedik laat beelden zien en zet intuitie medium in werking

De koffie laat beelden zien die via associeren de intuitie van het medium in werking zetten. Deze intuitie verloopt via het helder ZIEN, maar ook via helder HOREN, helder VOELEN, helder WETEN en helder RUIKEN Wat ruikt die koffie heerlijk! Het ruiken is een van de primaire toegangen tot die delen in ons brein die verbonden zijn met het onderbewuste. De geur van de koffie alleen al brengt deze processen tot stand. Maar ieder kopje laat nieuwe, verschillende en andere vormen zien die uniek zijn bij de persoon die de koffiedik drinkt.

Boek NU ook een koffie-consult bij Elayne!  

Een ervaring op zich!

Lussenburg geeft speciale koffie-consulten in groepsverband, tijdens feestjes, entertainment van bedrijven, bedrijfsuitjes en in prive-setting. Meer informatie vind je op http://www.zinstreel.nl

Referentie van de website van Elayne 

“Wij hebben voor een vriendenuitje de workshop koffiedik-kijken met Elayne gedaan. Het was echt een ontzettende leuke middag! Echt heel bijzonder welke informatie Elayne ons vertelde. Zelfs hele nuchtere, stoere mannen van onze groep waren onder de indruk. Daarnaast was het ook heel gezellig en is Elayne een spirituele vrouw, die met beide benen op de grond staat. Na de workshop heeft de diverse informatie ons tot mooie gesprekken geleid. Elayne, nogmaals dank en tot een volgende keer! A.v.L.”

De kosten

Een indicatie voor een vrienden-avondje met koffiedik-lezen: reken op € 15 per persoon, met een minimum van 10 personen, plus reiskosten, afhankelijk van (reis)tijd. Voor bedrijven en teamuitjes zijn aparte arrangementen mogelijk in onderling overleg. Hier vind je de contactgegevens van Elayne Lussenburg: http://www.zinstreel.nl

 

 

 

 

 

 

———————————————————————————————–————————–

Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl

DIRK BOSMAN 06-24115892/ [email protected]

———————————————————————————————–————————–

facebook share facebook share

1 Reacties // Reageer

One thought on “Elayne Lussenburg kan verbazingwekkend goed koffiedik kijken! Nodig haar nu ook uit!

 1. Didi

  Graag zou ik willen leren koffiedik lezen …
  Ben van België…
  Graag informatie…
  Dank didi

    /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>