KOFFIEMERKEN & ACTIES Win de Barista Experience

Test jouw koffiekennis en maak kans op een van de 6 Barista Experiences met Jones Brothers Coffee op zondag 29 mei!

Tussen 1 maart en 30 april 2016 kan je online meedoen met de koffiequiz van Jones Brothers Coffee. De quiz daagt jou uit om het onderste uit de koffiekan naar boven te halen door middel van 4 koffiegerelateerde vragen. Heb je deze goed beantwoord, dan maak je kans op een Barista Experience samen met Joop, de gecertificeerde barista, en Richard Jones, de oprichter van Jones Brothers Coffee!

Richard en Joop nemen jou mee in hun koffiewereld en leren je de ins en outs over de verschillende soorten koffie en hoe je de lekkerste espresso en cappuccino maakt. Ook leer je hoe koffiemalen echt werkt en hoe jij jouw eigen latte art maakt, een leuke party trick!

Er wordt een heerlijke lunch aangeboden en beide heren geven jou en de 5 andere winnaars tevens een tour van de beste espressobars in Amsterdam. Om de dag mooi af te sluiten krijgt iedere winnaar ook nog een selectie van Jones Brothers Coffee mee naar huis! Bezoek de landingspagina www.jonesbrotherscoffee.com/baristaexperience  om deel te nemen en voor meer informatie.

Over Jones Brothers Coffee

Jones Brothers Coffee is opgericht door Richard Jones. Richard is geboren in Wales, maar woont in Nederland. Hij heeft er bewust voor gekozen om van Jones Brothers Coffee een Nederlands merk te maken, omdat de missie van het koffiemerk aansluit bij de Nederlandse cultuur van koffiedrinken. Het doel van Jones Brothers Coffee is de consument de best mogelijke koffie te bieden, van espresso tot filterkoffie tot koffiecups, met koffiebonen geoogst door boeren die zij kennen. De bonen zijn 100% Arabica en worden op een nauwkeurige manier geroosterd en verpakt.

———————————————————————————————-
Creatieve TEKSTSCHRIJVER of Professionele BLOGGER nodig? www.dibebo.nl
DIRK BOSMAN 038-4525545/ [email protected]
———————–—————————————————-
DIBEBO logo

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>